20.4.13

Νέα > 1η μέρα Comicdom Con Athens 2013!

Μερικές στιγμές από την 1η μέρα στο Comicdom Con Athens 2013...
(οι φωτογραφίες τραβήχτηκαν είτε από εμάς, είτε από φίλους μας, είτε από αναγνώστες που μας έκαναν tag στα social media -twitter/facebook/instagram)

Ο Ηλίας Κυριαζής έφτασε πρώτος στο giganto-booth και στρώθηκε στην δουλειά, να υπογράψει και να αριθμήσει το νέο του comic "It's my party".

Αργήσαμε αρκετά να φτάσουμε και μας πήρε ώρα μέχρι να τα τοποθετήσουμε όλα στην θέση τους...

Στις 13:00 το περίπτερο ήταν έτοιμο και ξεκίνησε το "happy hour" (το κρατήσαμε μέχρι τις 15:00). Το κάναμε όσο πιο εορταστικό μπορούσαμε το περίπτερο...

Φίλοι/αναγνώστες άρχισαν να περνάνε και να μας κάνουν παρέα (την Ελεάνα στην φωτό την γνωρίσαμε ακόμα παιδάκι, 15 ετών... πάνε χρόνια...).

Από το giganto-booth πέρασαν και νέοι δημιουργοί και μας έδειξαν το portfolio τους (φωτό: εικονογράφηση του Αντώνη Σαμπάνη, 17 ετών... στο μέλλον θυμηθείτε αυτό το όνομα... μας έκανε πολλή καλή εντύπωση η δουλειά του) (σημείωση: νέοι δημιουργοί ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΕ τα social media!!! μόνο αυτό...)

Κάπου αργά το μεσημέρι, άρχισαν να σκάνε και οι cosplayers... Πάντα είναι διασκεδαστικό να τους βλέπεις ακόμα και αν δεν έχεις ιδέα τι-σκατά-έχουν-ντυθεί! Thumbs up!

Λίγο αργότερα, δώσαμε την πρώτη μας συνέντευξη σε ανήλικο δημοσιογράφο. Σίγουρα από τα highlights της μέρας. Πολύ ωραία, εθελοντική κίνηση από τους ανθρώπους του "Το Χαμόγελο του Παιδίου". Μπράβο, μπράβο και πάλι μπράβο (αποχαιρετήσαμε την μικρή δημοσιογράφο με μία επετειακή giganto-τσάντα, με comics και αφίσες).

Καθόλη τη διάρκεια της μέρας κάναμε σκίτσα σε όσους αγόραζαν τα νέα αλλά και τα παλιά comics της giganto. Είναι χαρά μας να σας βλέπουμε να χαμογελάτε με αυτά!

Το απογευματάκι ήρθε στο giganto-booth και ο Παναγιώτης Πανταζής με το νεό του comic (btw, κάνει 7,00 ευρώ και κυκλοφορεί σε 111 αντίτυπα).

Οι κολλητοί μας άρχισαν να σκάνε μύτη και να αράζουν σε περίπτερο, να βγάζουν φωτογραφίες, να ρωτούν τι άλλο αξίζει να κάνουν σε Comicdom Con Athens 2013, τι άλλες εκδόσεις να αγοράσουν κ.λ.π....

... φύγανε και αυτοί με πρωτότυπα σκίτσακια στα νέα τους comics.

Το βραδάκι (κατά τις 20:00, ώρα αιχμής του Comicdom Con Athens) για πρώτη φορά στα χρονικά βγάλαμε ανακοίνωση για EXTRA happy hour, που διάρκησε μέχρι το τέλος της μέρας. Έγινε ψιλο-χαμός!
Θα ανακοινωθεί και την 2η μέρα (Σάββατο) EXTRA happy hour (δεν λέμε την ώρα) και την Κυριακή σας περιμένει μία μεγάλη έκπληξη για τα 10 χρόνια της giganto books...


Το βράδυ που επιστρέψαμε σπίτι, είδαμε να μας έχουν κάνει tag σε φωτογραφίες τους διάφοροι αναγνώστες που πέρασαν σήμερα από το Comicdom Con Athens. 
Η πρώτη φωτογραφία (ανέβηκε σε facebook) είναι από τον Άγγελο Πέγκιο, τον άνθρωπο πίσω από την Comicoupoli,  ο οπόιος πρέπει να κατανάλωσε ότι κυκλοφορεί σε Comicdom (ένα μεγάλο χειροκρότημα εδώ, για την ενίσχυση τόσων εκδόσεων! κλαπ! κλαπ!) και η δεύτερη φωτό είναι από τον χρήστη nickduke (σ to instagram).

Ανεβάστε και εσείς τις φωτογραφίες σας με τα giganto books που αγοράσατε σε Comicdom Con Athens 2013 κάνοντάς μας tag (αν ανεβάσετε σε twitter ή instagram χρησιμοποιήστε το #giganto10yrs, ενώ σε facebook @gigantobooks το οποίο είναι το page μας εκεί) ;)
Ευχαριστούμε προκαταβολικά!!!

Περισσότερο φωτογραφικό υλικό αύριο, ημέρα Σάββατο, με την Δεύτερη μέρα του Comicdom Con Athens!!!

 Σημειώσεις:
- Στο giganto-booth μας έφερε ο Tomek και μερικά τεύχη από το "Hehe" fanzine (πριν το Vol.II που κυκλοφόρησε απο giganto books). Μας έφερε αντίτυπα και από το #1 και από το #2 τεύχος.
- Πόσο καλός έχει γίνει ο Γιώργος Καμπάδαης;;; Φτιάχνει με υπομονή το προσωπικό του στυλ εικονογράφησης, κάτι που εκτιμάμαι πολύ. Περιμένουμε μεγάλα πράγματα από τον Γιώργο! Πάθαμε πλάκα με κάτι prints που έχει στην κατοχή του και που μας έδωσε. Αναζητήστε τον για να τα δείτε/αγοράσετε...

Δεν υπάρχουν σχόλια: