22.4.13

Νέα > 3η μέρα Comicdom Con Athens 2013!

Χτες, μετά την λήξη του Comicdom Con Athens 2013, σερνόμασταν και δεν ανεβάσαμε το post της 3ης μέρας, αλλά σήμερα, ξεκουραστίκαμε (λίγο) και ορίστε το τελικό post...

Αναμνηστική φωτογραφία με τον Παναγιώτη Πανταζή, που φιλοξενούσαμε και φέτος σε giganto booth.

Πέρα από το The Re/Lic Diaries (btw, ξεπούλησε και τα 111 αντίτυπάτου), ο Παναγιώτης έφερε και την αφίσα/comic του "κάποτε κλέψαμε ένα διαστημόπλοιο μαζί", της οποίας είχε ακόμα μερικά αντίτυπα. Ξεπούλησε και αυτή!!!

 Καταφέραμε να ξεκλέψουμε λίγο χρόνο και να δούμε ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ την έκθεση "Tin Tin". Πάθαμε πλάκα με τα πρωτότυπα!!!

Ο Steve Pappas (του Blast Comics) έκανε μία στάση στο περίπτερό μας, φορώντας το Iron Man toy του... 

"Smashing τιμές στο giganto booth" όπως λέει και ο Ηλίας Κυριαζής. Για τα 10 μας χρόνια είχαμε όλη την ημέρα HAPPY HOUR (παλιά comics με 1 euro, τα νέα με 5). Συνολικά, μέσα στο 3ήμερο πουλήσαμε γύρω στα 1.400 τεύχη (παλιά και νέα). Στο επόμενο Comicdom λογικά θα τελειώσουν: Blast Comics + Noisebook (οπότε σημειώστε από τώρα να περάσετε την 1η μέρα του Comicdom, όσοι θέλετε να τα προλάβετε).

Το μεσημέρι, στην είσοδο του Comicdom Con, ο πολύ καλός μας φίλος και συνεργάτης μας Tind, έκανε μεταξοτυπία με Nutella σε κρέπες, που μοιράζονταν για ώρες δωρεάν στο κοινό. Γιαμ γιαμ!

Ο Ηλίας Κυριαζής καθόλη τη διάρκεια του 3ημέρου συναντούσε αυτούς που είχαν κάνει παραγγελία τα prints του Elysium Online. Επειδή πολλοί μας ρωτήσατε, το λέμε και εδώ: το album θα κυκλοφορήσει τον Σεπτέμβριο, κάντε λίγη υπομονή (btw, έχουμε διαβάσει ήδη μέχρι το σημείο που έχει σχεδιάσει ο Ηλίας -περισσότερο από το μισό comic- και ΝΑΙ, είναι αριστούργημα!).

Ο Δημήτρης Κάσδαγλης μας έκανε δώρο ένα πρωτότυπο σκίτσο του της Kitty Pride, για τα 10 χρόνια giganto books. Τον έχουμε ψηλά στην λίστα μας με τους "καλύτερους εικονογράφους αυτή την στιγμή" (σε παγκόσμιο επίπεδο). Thanks Dimkas! <3 p="">

Και φυσικά, λίγο πριν τα Comicdom Awards 2013, έγινε και η κλήρωση των 10 χρόνων giganto books (ύστερα από ανακοίνωση που βγήκε). Μεγάλη νικήτρια κληρώθηκε η Μαρία Κόζαρη Μελά (#17 από τους 53 που αγόρασαν και τα 2 νέα μας comics), η οποία παρέλαβε το δώρο της με την λήξη του Comicdom Con Athens 2013 (οι υπόλοιποι νικητές θα ανακοινωθούν στο αμέσως επόμενο post και θα ειδοποιηθούν τηλεφωνικώς το απόγευμα για την παραλαβή των δώρων τους).

 ----------
και οι φωτογραφίες που βρίκαμε σε internet (social media) >>>
 
  Και του χρόνου!

Δεν υπάρχουν σχόλια: