17.4.13

Δέκα χρόνια giganto books > Κερδίστε και τα 34 comics μας!

Και ενώ τρέχει ακόμα ο διαγωνισμός για τα 2 νέα μας comics (και τα κουτιά Pocket Pie της ΙΟΝ), στο socomic.gr (προλαβαίνετε μέχρι αυτή την Πέμπτη στις 10:00 το πρωϊ... btw, ευχαριστούμε πολύ για τις μέχρι τώρα ευχές σας), ήρθε η ώρα να ανακοινώσουμε και τον διαγωνισμό μας για τα 10 χρόνια giganto!!!

Όποιος αγοράσει στο Comicdom Con Athens 2013 (οποιαδήποτε ώρα ακόμα και σε happy hour μας) και τα 2 νέα μας comics (δηλαδή και το "It's my party", και το "Populart #5 - The way things are"), θα μπει αυτομάτως σε κλήρωση για να κερδίσει και τα 34 comics που έχει εκδώσει μέχρι σήμερα η giganto books.

Αυτός ο υπερ-τυχερός νικητής εκτός από ΟΛΑ τα comics της giganto θα λάβει ως δώρο και μία μοναδική (το εννοούμε, καμμία σχέση με αυτές) τσάντα με τύπωμα μεταξοτυπίας για να τα βάλεις μέσα (δεν το έχουμε δοκιμάσει, αλλά ελπίζουμε να χωράνε όλα), καθώς και κάποια άλλα καλούδια...

Πέρα από τον υπερ-τυχερό, επειδή γενέθλια είναι αυτά, θα υπάρχουν και άλλοι νικητές που θα κερδίσουν τα παρακάτω που θα κληρωθούν:
- 5 αντίτυπα του comic "Populart #1" του Τάσου Παπαϊωάννου (SOLD OUT)
- 1 αντίτυπο (εκτός αρίθμησης) του "Dirty Laundry" του Ηλία Κυριαζή (SOLD OUT)
- 1 αντίτυπο του "Feathers" του Έκτορα (SOLD OUT)
- 1 αντίτυπο του "Neurotica" του Τάσου Παπαϊωάννου (SOLD OUT)
- 1 σετ ολόκληρης της σειράς "Krak Komiks" του Τάσου Μαραγκού (5 τεύχη)
- 3 σετ ολόκληρης της σειράς "Common Comics" του Παναγιώτη Πανταζή (5 τεύχη)
- 3 επετειακές tote-bags για τα 10 χρόνια giganto books (προσεχώς info για αυτές... σχετίζονται με αυτό εδώ το post).

Η κλήρωση για τους νικητές, θα γίνει στο giganto booth, στο Comicdom Con Athens 2013, την Κυριακή 21/04, λίγη ώρα πριν την έναρξη των Comicdom Awards 2013 (γύρω στις 20:00 και κάτι).

Ευχόμαστε ολόψυχα, καλή επιτυχία!

ΥΓ. Πατήστε πάνω στην εικόνα για να δείτε σε μεγαλύτερη ανάλυση και τα 34 comics μας που μπορείτε να κερδίσετε!

Δεν υπάρχουν σχόλια: